INFO-JOG

Webes megjelenésre szükség van – ezt minden cégtulajdonos és kereskedő tudja. Végtére is – ahogy a XXI. század egyik sokat emlegetett mondása is tartja – aki nincs fent a hálón, az nem is létezik.

Ám, ahogy a valóságban, úgy az internet éterében is vannak olyan  jogszabályok, amiket be kell tartani. A szankciók és a büntetések hálójába bárki beleakadhat, aki nem figyel oda a részletekre.
Éppen ezért kiemelten fontos, hogy biztosítsa magát a kellemetlenségek és az akár több millió forintig terjedő bírságok ellen.

Ha online joggal kapcsolatos problémája, kérdése van, keressen bizalommal! Budapesti és hatvani irodámban, igény szerint pedig egy előre megbeszélt helyszínen is sort keríthetünk a találkozásra.

Azonnali kapcsolatfelvételhez kérem, kattintson az alábbi gombra!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az online kereskedelemben a vállalkozók/tulajdonosok sokszor szembesülnek a jogi dokumentumok megszerzésének nehézségével. A hatályos jogszabályoknak azonban meg kell felelni – így egyebek mellett az egyedi általános szerződési feltételek (ÁSZF) meglétéről is gondoskodni kell.

TUDNIVALÓK AZ ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉKOKRÓL

A sikeres online jelenléthez sokan használják a nyereményjátékokat. Fontos tudni azonban, hogy komoly törvényi előírások vonatkoznak erre a marketingfogásra. A következőkben a legfontosabb tudnivalókról tájékozódhat.

WEBÁRUHÁZ ÉS HONLAP ÜZEMELTETÉS FELTÉTELEI

A jogszabályi kavalkád és a laikusok számára sokszor értelmezhetetlen törvényi kifejezések miatt sokan tartanak a webáruház és weboldal üzemeltetéstől. A következőkben a legfontosabb tudnivalókról olvashat.